Η εταιρία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1978 με αντικείμενο τα έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και εσωτερικές πόρτες σαν κατασκευάστρια με σκοπό την προώθηση των προϊόντων. Σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής μας διακρίθηκε για την συνέπειά της και τις ακριβείς παραδόσεις  μας.
Την τελευταία δεκαετία ασχολείται και με το εμπορικό κομμάτι συνεργαζόμενη με μεγάλα Ιταλικά εργοστάσια διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων μας εκτός από κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες και παιδικό δωμάτιο, εξοπλισμό γραφείων και δωματίων ξενοδοχείων, συνθέσεων καθιστικού, κρεβατοκάμαρας, σαλόνια, τραπέζια, καρέκλες και διακοσμητικά είδη οικίας και γραφείου.
Παράγουμε και πουλάμε στον τελικό καταναλωτή και τον έμπορο μια καινοτόμα εμπειρία της επίπλωσης  του σπιτιού, σ’ ένα ύφος της ιταλικής ζωής.
Εμπνέουμε τους πελάτες σχετικά με την επιλογή των αντικειμένων που θα είναι μέρος της καθημερινής τους ζωής δίνοντας μια προσωπική λύση, με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.
Συνεργαζόμαστε με τη pedini το Group Colombini και τη Concreta. παρακάτω διαφαίνονται οι λόγοι που επιλέξαμε αυτήν τη συνεργασία. Πρόκειται για μια μικρή αναφορά στους Όμιλους, όπου αναπτύσσονται οι βασικές αρχές και ο τρόπος λειτουργίας του.

Συνδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες συνδεδεμένους


View PEDINI in a larger map